13 Eylül 2011 Salı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ, "Bilinçli Gençler Kulubü"

Erzincan Üniversitesi'nde
"Bilinçli Gençler Kulubü" Kuruldu
Tarih14 Temmuz 2011, 09:35 Editör BÜ.12.09.2011.T.R.
Türkiye genelinde her gecen gün yaygınlaşan Bilinçli Gençler Kulübü Erzincan Üniversitesinde kuruldu.
Akademik danışmanlığını Arş. Gör. Zülküf Ayrangöl'ün yaptığı Bilinçli Gençler kulübünün amacı, gençleri sosyal konularda bilinçlendirmek, gençlerin sosyal problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak olduğu belirtildi.
Arş. Gör. Zülküf AYRANGÖL
Erzincan Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü YÖK, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Bilinçli Gençler Derneği ve Hürriyet Gazetesi arasında imzalanan protokol ile kuruldu.
 Erzincan Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulubü faaliyetlerine başlayarak "gençleri sosyal konularda bilinçlendirmek, gençlerin sosyal problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak, sosyal projelerin üretilmesinde öncü olmak ve böylece sosyal bilincin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösterir.
Kulüp faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde konferanslar, sempozyumlar, seminerler ve paneller düzenler. Kulüp, üyelerinin kaynaşması ve daha sıkı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla toplantılar, sergiler, spor müsabakaları, bölgesel geziler ve eğlenceler tertip eder. Ulusal ve uluslararası düzeyde projeler hazırlamak ve proje çalışmalarına katılmak.
Kulüp, genç bireylere, ülke sorunlarının çözümünde birer pay sahibi oldukları inancını aşılamayı hedeflemektedir. Öğrenci ve gençlerin, kendi çevresindeki sorunlardan haberdar olmaları ve o sorunların çözülmesinde birer anahtar rol üstlenmeleri sağlamak ve her birinin kişisel gelişim ve eğitimi için destekte bulunmak.
***
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NÜN 
KONU İLE İLGİLİ DUYURU VE ÇAĞRI DETAYI
Bilinçli Gençler Kulubü Kurulmuştur.
Erzincan Üniversitesi "Bilinçli Gençler Kulubü" kurulmuştur.
Kulübün akademik danışmanı Arş. Gör. Zülküf AYRANGÖL olup; Kulubün amacı, çalışma şekli ve çalışma alanları aşağıdaki gibidir:
a) Kulüp, gençleri sosyal konularda bilinçlendirmek, gençlerin sosyal problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak, sosyal projelerin üretilmesinde öncü olmak ve böylece sosyal bilincin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösterir.
b) Kulüp faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde konferanslar, sempozyumlar, seminerler ve paneller düzenler.
c) Kulüp, üyelerinin kaynaşması ve daha sıkı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla
toplantılar, sergiler, spor müsabakaları, bölgesel geziler ve eğlenceler tertip eder.
d) Ulusal ve uluslararası düzeyde projeler hazırlamak ve proje çalışmalarına katılmak.
e) Kulüp, genç bireylere, ülke sorunlarının çözümünde birer pay sahibi oldukları inancını aşılamayı hedeflemektedir.
f) Öğrenci ve gençlerin, kendi çevresindeki sorunlardan haberdar olmaları ve o sorunların çözülmesinde birer anahtar rol üstlenmeleri sağlamak ve her birinin kişisel gelişim ve eğitimi için destekte bulunmak
NOT: Erzincan Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü YÖK, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Bilinçli Gençler Derneği ve Hürriyet Gazetesi arasında imzalanan protokol gereği kurulmuş bir kulüptür.

Hiç yorum yok: